-
ارسال آثار پویش فرهنگی
-
تغذیه: نقش تغذیه در سلامت زائرین اربعین
-
بهداشت: نقش بهداشت عمومی در تجمعات انبوه
-
فرهنگی و اطلاع رسانی: عوامل فرهنگی اثرگذار بر سلامت زائرین در اربعین
-
درمان: چالش ها و راهکارهای درمان موثر در تجمعات انبوه
-
نقش وکاربرد هوش مصنوعی در تجعات انبوه
-
دارو و تجهیزات پزشکی در تجمعات انبوه
-
مدیریت حوادث و بلایا در تجمعات انبوه
-
امداد و نجات در تجمعات انبوه
-
نقش پزشکی قانونی در تجمعات انبوه
-
آموزه های طب سنتی و سلامت در تجمعات انبوه
-
چالش ها و راهکارهای توانبخشی زائرین در تجمعات انبوه
-
نقش پرستاران در تجمعات انبوه
-
سلامت روان، زیارت و تجمعات انبوه
-
چالش ها و راهکارهای بهداشت دهان و دندانپزشکی در تجمعات انبوه
-
چالش ها و راهکارهای بهداشت محیط در تجمعات انبوه
-
نقش آموزش مواکب در سلامت زائرین اربعین
-
نقش خدمات سلامت برون مرزی در تجمعات انبوه
-
چالش ها و راهکارهای اورژانس پیش بیمارستانی در تجمعات انبوه
بسم الله الرحمن الرحيم
راهپیمایی با عظمت اربعین؛ مظهر قدرت و صلابت شیعیان و همبستگی مسلمانان جهان ،هرساله باشکوه هرچه بیشتری درحال انجام است و به نقطه عطفی در تحولات جامعه اسلامی وگفتمان جدیدی از میراث مشترک بشریت درپاسخ به نیازهای مادی و معنوی تبدیل شده است.
دراین میعادگاه عظیم ، صحنه های پرشوری از اخلاص ، وفاق وهمگرایی اقوام ، ملل ومذاهب و جلوه های اصیلی از فرهنگ وتمدن مشاهده می شود که هر بیننده ای را به تحسین وا می دارد.
درکنارهمه این زیبائیها ، شور ونشاط مردمی در خدمتگزاری به زائرین و نمایش صحنه های بی بدیلی از سبک زندگی اسلامی و همیاری و تعاون در همه عرصه ها به ویژه ارایه خدمات رفاهی ، فرهنگی ، بهداشتی و درمانی جلوه گر است.
خادمان سلامت که همواره در عرصه ها ی مهم ، حیاتی و تاریخی درابعاد ملی و بین المللی حضورو همکاری داشته اند؛ دراین عرصه نیز بارویکردی فعال و خیر خواهانه ضمن ارائه خدمت و پیشگیری از خطرات ، دیپلماسی نوین سلامت دراربعین را درسطح بین المللی ارائه کرده اند به نحوی که پیام صلح و دوستی ، امنیت و آرامش و عدالت و سلامت که سرلوحه نهضت عاشوراست به خوبی در فعالیت و تلاش بی شائبه آنان مشاهده می شود .
دراین راستا برگزاری سه دوره موفق وپرثمر کنگره سلامت دراربعین وشروع چهارمین کنگره با همکاری مجامع علمی، فرهنگی، مذهبی و دستگاه های اجرایی کشور و با شرکت اندیشمندان و نخبگان علمی از سراسر جهان، نوید بخش ارائه دستاوردهای مهم و مناسبی برای توجه و پاسخگویی به مسائل متعدد ومتنوع حوزه سلامت زائران، در مسیر اربعین است.
رویکرد این کنگره بین المللی شناسایی ظرفیتهای موجود و تقویت مشارکت جامعه پزشکی ، تقویت و هماهنگی بین بخشی میان گروههای ارائه کننده خدمات، هم افزایی و همکاری با کادر درمان کشورمیزبان ونمایش قدرت و وحدت مسلمانان حول محورعشق و ارادت به اباعبدالله الحسین (ع)، مطالعه و تدوین روشهای مناسب ارائه خدمات متنوع سلامت و بهداشت به رده های مختلف سنی و حتی بیماران شرکت کننده در اربعین ودرنهایت، بهره مندی امت اسلامی و جامعه بشری از دستاوردهای مدیریت سلامت در تجمعات انبوه دینی و اجتماعی است که می تواند الگوی مناسبی برای سایر کشورها و سازمان بهداشت جهانی باشد.
این کنگره عظیم، موقوف به چند روز برگزاری آن نبوده بلکه برنامه ریزی ، آمادگی و تلاش برای دستیابی به دستاوردهای گوناگون آموزشی ، اجرایی وفنی حوزه سلامت دراربعین، برای دست اندرکاران وشرکت کنندگان این رویکرد مهم وهمچنین تولید محتواهای آموزشی و رسانه ای، از دیگر موارد مورد توجه و بهره برداری می باشد .
اینجانب باتقدیر وتشکر ازهمه مسئولین و برگزارکنندگان کنگره های قبلی برای همکاران محترم و شرکت کنندگان فرهیخته چهارمین کنگره بین المللی اربعین در سلامت که درسال 1403 برگزار می شود، آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون می نمایم.